This is the second and final stage of our renovation at House De Villiers in Franschhoek.

We designed the new main bedroom and en-suite bathroom loft conversion, as well as one of the kid’s bathrooms, the kid’s bedroom desk and wardrobe, plus the new wine cellar.

High-quality joinery is a key focus as well as good lighting and new fittings to compliment the existing thatch roofing.

We worked with warm materials and focused on a handcrafted feel by using oiled oak-veneer joinery, Bulevar wall tiles and graphic floor tiles from Spain.

We combined the more cost-effective Crestial range, with elements from our favourite Danish tap brand Vola for a clean look. The large basin in the main en-suite bathroom is from Duravit and is a great space saver.

Watch this space for the next De Villiers project as our clients are moving to Stellenbosch.